Nyheder

Nyheder

Vi bringer nyheder, som er værd at kende for ældre i Albertslund. Det betyder, at nogle af nyhederne indeholder andre meninger end Ældrerådets. Hvis du har en nyhed, som bør bringes på hjemmesiden, så send en mail til redaktøren.

 

Når nyhederne er blevet gamle sletter vi dem.

 *** ajourført 23. august 2017  *** 


Valg til november
Den 21. november er der valg til Ældrerådet.
Ældrerådet inviterer til møde om, hvad valget gælder på Damgårdshave fredag den 15. september kl. 15-17. Vi vil blandt andet uddele en hæderpris til en albertslunder, som har gjort det godt i de forløbne år for at gøre det godt for byens ældre borgere.

Om kort tid, vil du kunne downloade Ældrerådets beretning her.
 


 23. august
Den nye kanalgade bliver fejret
den 2. september.

AP

***

21. august
Datoer for årets influenzavaccinationer
Datoerne er nu på plads.

***

4. august
Hvorfor bor de ikke her ...
Nogen af os husker sangen fra, da vores børn var små. Pigen der sang om, hvorfor de rige børn ikke boede i vores kvarter. Nu er det tid til at skrive en sang om, hvorfor pensionister, der ikke er formuende, ikke bor i Albertslund.

Debatindlæg i AP

***

7. juli
Når køleskabet pludselig er tomt
Albertslund Kommune er kommet med i et projekt, som skal sørge for mad i køleskabet til hjemmeboende ældre, der er kommet hjem fra hospitalet.

Vi regner med at blive nærmere orienteret om dette projekt i Ældrerådet.

AP

***

1. juli
Vi tog fejl
På kommunalbestyrelsesmødet i juni besluttede politikerne, at rengøringen på Humlehusene og på Albertshøj fremover skal foretages af rengøringspersonale. Det giver plejepersonalet mere tid til at pleje beboerne.
"Vi tog fejl i foråret, hvor vi regnede med, at plejepersonalet fik tid til at snakke med beboerne, mens de gjorde rent", sagde Nils Jensen (Socialdemokratiet) på mødet.
Det var en enig kommunalbestyrelse, der rettede fejlen.

AP

***

1. juli
Ventelisten til plejeboliger
Kommunens løsning på de lange ventelister til plejeboliger: Man vil indrette pavilloner til løsning af det akutte behov for boliger.

AP

 ***

17. juni
Madtilbuddet på Albo fortsætter en stund endnu
Politikerne i kommunens Velfærdsudvalg har fundet midler til at fortsætte madtilbuddet frem til den 1. december.
Det glæder os i Ældrerådet, og vi regner med og håber på, at politikerne tager beslutning om at fortsætte madtilbuddet efter den 1. december.

AP

***